A nap színe: pink

A nap növénye: menta

Csodatevő varázsital

A kínai horoszkópban a Kutya rendelkezik az emberi természet legjobb tulajdonságaival: hűség, kedvesség, őszinteség, megbízhatóság. Ezért kiemelkedően jól teljesítenek a Kutya évében (mint 2018 is) elvégzett menedéket, megmentést kérő áldások.

Leginkább például állatotthonok, hajléktalanszállók és bármilyen egyéb módon menedéket és biztonságot nyújtó helyek és szervezetek megáldására, munkájuk segítésére alkalmas ez a csodatévő varázsital – de kis leleménnyel átalakíthatod otthonod védelmére, a saját életed alakítására is.

Készíts egy kristály varázsitalt a következőkből:

  • rózsakvarc (a szerelemért)
  • jáde (a gyógyulásért, egészségért, valamint a szerencséért)
  • tigrisszem (a sikerért és a hivatali előmenetelért)
  • egy pohár víz

Áztasd be a kristályokat a vízbe egy éjszakára, hogy a Hold ereje átjárhassa. Áld meg a vizet, és szórj belőle a megmenteni kívánt állatra, személyre, helyre. Ha egy állatmentő otthonért dolgozol vagy egy távol lévő személyért, szervezetért, akkor szórd magad elé a levegőbe, és közben vizualizáld a folyamatot, mintha ott lennél.

Lezárásul szórd a vizet spirál vagy kereszt alakban magad elé, miközben hangosan kimondod:

“Áld meg ezt a helyet (személyt vagy szervezetet) a Kutya erejével, hűségével, szeretetével és barátságával. Hozd át a küszöbön a bőséget és a jólétet, a sikert és a békét, szeretetet. Áld meg munkájukat. Így legyen.”

Mit csinálj a maradék vízzel?

Meglocsolhatod vele a növényeidet, vagy fellocsolhatod a saját küszöbödet. A kristályokat tedd egy éjszakára és egy napra az ablakpárkányodra. A Hold és a Nap megtisztítja őket, így újra használni tudod erejüket.