A Tarot kártyák nagy arkánumainak segítségével megnézhetjük, mi vár ránk az adott évben!

Mindenkinek ciklusokban változik a fő feladata  minden évben. A tarot kártya nagy arkánumai lelkünk fejlődését mutatják meg születésünktől a végső, bölcs állapotunk eléréséig. Minden kártya más-más feladatot jelöl ki, és ahhoz, hogy megtudd, az idei évben mi az, amire leginkább összpontosítanod kell, miben érhetsz el sikereket vagy éppen milyen nehézségekre kell felkészülnöd, a következőt kell tenned:

1. Számold ki az aktuális lapodat!

A számítás nagyon egyszerű:

születési hónap + születésnap + az aktuális év

A kapott szám számjegyeit addig kell összeadni, ameddig 22-t vagy annál kisebb számot kapunk!

Lássunk egy példát!

Március 9-én születtem, ezért az én személyes lapomat így lehet megtalálni:

3 + 9 + 2011 = 2023

2 + 2 + 3 = 7, ezért az én lapom erre az évre a Diadalszekér 🙂

 

Ha mondjuk 9. hó 29-én születtél, akkor a számítás így alakul:

9 + 29 + 2011 = 2049

2 + 4 + 9 = 15

 

Hagyományos számmisztikai számítással árnyalhatjuk az eredményt!

Ha további részletekre vagy kíváncsi arról, hogyan alakul a 2011-es éved, akkor így számolj:

A példánknál maradva 3. hó 9-i születési dátummal számolunk, de most minden egyes számjegyet adunk össze:

3 + 9 + 2 + 1 + 1 =16

ami a Torony lapja.

(Ennél a számításnál is vigyázni kell, hogy 22-re vagy annál kisebb számra egyszerűsíts!)

 

2. Keresd ki a lap jelentését!

Most már nincs más dolgod, mint értelmezni a jóslatot és meditálni a feltett kérdéseken. Jegyzetelj, figyeld meg az év során felmerülő lehetőségeidet – és nézd meg, melyiket ragadtad meg és melyiket hagytad elúszni?

Vezess naplót a tapasztalataidról, így látni fogod, min kell javítanod ahhoz, hogy sikerben és boldogságban élj.

 

A Nagy Arkánumok jelentése éves jóslatokban

 

 

Mágus – 1

Ez a kártya nem jöhet ki éves lapként, mivel matematikai lehetetlenség, hogy a számok összege egy legyen!

 

 

 

 

 

Főpapnő – 2

Ez a választások éve lesz. A Főpapnő egymást követő, fontos és nehéz döntések elé állít. Minden döntés közös jellemzője, hogy nincs középút, minden egyértelműen fekete vagy fehér, jó vagy rossz. Az életed ezekről az ellentétekről fog szólni.

Érdemes arra használni ezt az időszakot, hogy szembenézz a félelmeiddel és jóra fordítsd életedben a rosszat. Nézz szembe azzal, ha nem szeretsz valamit az életedben (a munkád, a társad, a környezeted, stb.) és változtass rajta!

A belső hangra számíthatsz ebben az évben, a megérzéseid, és álmaid felerősödnek. Érdemes idén belevágni valamilyen jóseszköz használatának elsajátításába, erős intuícióid sokat segítenek a tanulásban is.

A legfontosabb lecke, hogy hagyd, hogy a belső hang vezessen. Hallgass rá és mindig a jó utat fogod választani.

A szerelemben türelemmel kell várnod, hagyatkozz a megérzéseidre, megsúgják, mikor jött el a megfelelő pillanat.

Kész vagy odabízni magad? Képes vagy hagyni, hogy a dolgok megtörténjenek anélkül, hogy beleavatkoznál? Elfogadod a dolgokat úgy, ahogy jönnek?


Uralkodónő – 3

Az Uralkodónő éve közelebb visz a természethez, felébreszti benned a gondoskodás utáni vágyat.
Ez a legmegfelelőbb időszak arra, hogy gyermeket vállalj, hiszen az Uralkodónő a termékeny Földanya archetípusa. A várandósság örömteli időszak lesz és könnyű szülést, egészséges babát ígér a kártya!

Idén könnyebben elragadnak az érzelmek, jobban megríkatnak a romantikus filmek, könnyebben elérzékenyülhetsz, mint általában. Jobban vonzódhatsz a kedves kis állatokhoz, és rád tör a vágy, hogy zöld oázissá változtasd otthonodat.Általánosságban véve több energiád lesz. Használd ki ezt és tölts minél több időt a szabadban, akár kirándulással, akár valamilyen szabadtéri sporttal.

Ha gondoskodó típusú nő vagy, a szerelemben boldog időszak vár rád, mert a megfelelő férfiakat vonzod magadhoz, azt aki védelmet és törődést nyújt számodra. Férfiként ebben az évben akkor számíthatsz boldog szerelmi életre, ha hajlandó vagy igazi férfiként viselkedni, és képes vagy betölteni a családfő szerepét.

Élettel telve élem az életemet? A természet ritmusával és ciklusával összhangban élek? Hála és boldogság tölt el attól a ténytől, hogy élsz?


Uralkodó – 4

Ez Uralkodó éve a függetlenségről és a fizikai dolgok materializálódásáról szól. Anyagi sikereket ígér és azt, hogy képes leszel kiállni magadért azokban a helyzetekben, ahol eddig vesztesként elkullogtál.
Megkapod a szükséges erőt, hogy valóra váltsd álmaidat, csak az a kérdés, hogy tudsz-e vele élni.

Sikerül lezárnod a nyitott kérdéseket, rendet tehetsz rég halogatott dolgaid között, megszabadulhatsz az illúzióktól és az álomképektől.

Minden helyzetben a racionalitásod siet segítségedre, hallgass az eszedre, tarts ki a szándékod mellett és minden rendben lesz.

Ha konfliktusod van az édesapáddal, ennek a kártyának az égisze alatt képesek lesztek megoldást találni. Csak adnod kell neki egy lehetőséget, hogy tiszta lappal kezdhessen és bocsásd meg neki, hogy nem tökéletes.

A szerelemben legyél következetes, és vállald a felelősséget. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik, tehát rajtad is. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod nem tesz boldoggá és már menthetetlen, akkor itt is tegyél rendet, zárd le és ezúttal az észérveket szem előtt tartva válassz új társat.

Milyen kitartóan valósítom meg a vágyaimat és a terveimet? Kész vagyok felelősséget vállalni? Következetes vagyok?


Főpap – 5

Az év legfontosabb feladata, hogy bízz magadban. A legjobb tanár benned rejlik, nincs szükséged külső tanácsadóra vagy mentorra. ¨

El kell döntened, hogy a szabályok betartásával éled az életed, vagy hogy új szabályokat alkotsz, melyek élhetőbbé teszik környezetedet. El kell döntened, hogy bárány leszel vagy pásztor. Képes vagy az élre törni és vezetni másokat, nem kell mindig a sor végén kullognod.

Ennek az évnek leginkább a karrieredre lesz hatása, ha képes vagy bízni magadban és a szabályokat kihasználva játszol, a ranglétra csúcsára vezet az út. Vigyázz, hogy ne lépd át a saját morális határaidat! Azért nem éri meg bármi áron az előrejutás.
Válsághelyzetben fordulj befelé, figyelmed irányítsd a mélyebben rejlő dolgok felé, így képes leszel megérteni a helyzetet és megtalálni a legmegfelelőbb kiutat.

Képes leszel megtapasztalni, hogy a teremtő elme mire képes, megtapasztalhatod, hogy Isten egy darabkája, az Isteni Szikra benned szunnyad, és képes leszel élni ezzel az erővel. Ha összhangba kerülsz ezzel a teremtő erővel, BÁRMIRE képes lehetsz.

A szerelemben légy nyílt és tisztességes, fordulj bizalommal társadhoz. Bizonyítsd szerelmedet, tégy valami fontosat a kapcsolatotokért, hozz áldozatokat. Higgy a kapcsolatotokban, erősebb, mint amilyennek hitted!

Milyen értékek fontosak a számomra az életben? Meggyőződéseim tetteimben is tükröződnek? Hiszek Istenben és a Gondviselésben? Hiszem, hogy gondolataimmal teremtek?


Szeretők – 6

A Szeretők éve leginkább a kapcsolataidra van hatással. Érdemes megvizsgálni magad a kapcsolataid tükrében, hiszen nagyon is igaz a régi mondás: “Madarat tolláról, embert barátjáról.”

Drámaian megváltozhat idén a baráti köröd. Lezárulnak azok a kapcsolataid, amelyekből már egyik fél sem szerezhet új tapasztalatokat. Ezek fájdalmas, de szükségszerű búcsúk lesznek. Viszont azok a kapcsolataid, melyek túlélik ezt az időszakot, mindent ki fognak bírni, bármikor számíthatsz majd ezekre az emberekre, erős támaszai lehettek egymásnak bármilyen helyzetben.

Szövetségek és új kapcsolatok születnek idén. Jelenthet ez jövedelmező üzleti kapcsolatot, de akár gyermek születését is, vagy egy új társat, ha magányos vagy.
Szerelmi életedben mindenképp változást hoz a lap. Ha egyedül vagy, társra találsz, ha van partnered, akkor viszont valószínűleg elveszíted. A régi kapcsolat megmenthető, ha képesek vagytok új tüzet, új színt vinni bele, és képesek vagytok új dolgokat meglátni egymásban. Ha ezt a próbát túléli a kapcsolat, akkor viszont új szintre léptek és képesek lesztek igazi társai lenni egymásnak.

A másik fontos aspektusa ennek a lapnak a döntés. Életed minden területén fontos döntések előtt állsz. Ha a szeretet vezérel ezekben a helyzetekben, képes leszel olyan döntéseket, hozni, melyeket sosem fogsz megbánni!

Meg kell tanulnod, hogy a döntéshelyzetek jók, el kell fogadnod, hogy a felnőtt élet velejárója, hogy folyton döntéseket hozunk. Ha örömmel nézel elébe ezeknek a helyzeteknek, megtapasztalhatod az igazi szabadságot.

Milyen mély és elkötelezett a szeretetem? Teljes szívemből, jóban – rosszban embertársaim mellett állok, vagy csak addig szeretem, amíg ez nem esik nehezemre? Örömmel és őszinte szívvel döntök?


Diadalszekér – 7

Idén harcba indulsz a Diadalszekéren. Ebben az évben bizonyíthatod képességeidet a világnak, szembe szállhatsz a kihívásokkal. A jelszó: most vagy soha!

Tűzz ki egy célt, vesd be minden képességedet, arasd le a babérokat és lépj a következő cél felé. Az idei év igazi diadalmenet lehet, ha nem veszíted szem elől a célokat. Ha kudarc ér, vizsgáld meg az okát. Túl magasra törtél? Vagy nem volt egyértelmű a célod?
Idén megteheted, amihez nem volt eddig bátorságod, lépj egy nagyot és számolj le a saját hitetlenségeddel. Bármit elérhetsz, ha komolyan hajlandó vagy megküzdeni érte.

A szerelemben le kell győznöd a saját belső konfliktusaidat, a kisebbrendűségi érzésedet, vagy a külsőddel kapcsolatos negatív képet. El kell hinned, hogy érdemes vagy más szerelmére és jönni is fog olyan, aki ezt bizonyítja. Ha párkapcsolatban vagy, akkor fontos, hogy közös célokat tűzzetek ki. Így életútjaitok egymás felé haladnak, nem távolodtok el egymástól, mert egymás felé változtok.

Milyen célok ösztönöznek? Milyen ellentmondásokat kell feloldanom hogy tovább léphessek? Képes vagyok megragadni a lehetőséget, hogy elérjem céljaimat?


Erő – 8

Az Erő évében szembe kell nézned saját magaddal, el kell fogadnod a sötét oldalad nyújtotta képességeket és meg kell tanulnod ezeket jóra használni.

Az erő éve a változás éve, azzá válsz, aki valójában vagy, minden jó és rossz tulajdonságoddal együtt.
Hagyd, hogy elragadjon a szenvedély, válj eggyé a belső oroszlánnal és engedd néha szabadjára őt. Ezzel az erővel csodálatos változásokat érhetsz el életedben. És ha eddig még nem voltál képes megszeretni önmagad, akkor idén az is be fog következni.

Életkedvvel telve vágsz neki minden feladatnak, minden akadályt képes leszel legyőzni. Válságos helyzetben teljes gőzzel cselekedj, hagyd hogy a bensődben rejlő oroszlán elüvöltse magát, és ha szükséges, megmutassa a karmát. Idén az a legfontosabb, hogy állj ki magadért, a magad igazságáért.

A szerelemben szenvedélyes időszak vár rád, engedj szabad utat szívednek és élvezd ki ezt az időszakot!

Hogyan tölthetem meg napjaimat élettel? Átéltem már valaha is azt az érzést, mikor “tombol bennem az életkedv”? Felismerem magamban az oroszlánt? Szeretem a bensőmben lakozó oroszlánt?


Remete – 9

A Remete a beteljesítés idejét hozza el. El kell varrnod a szálakat, be kell fejezned feladatokat, kapcsolatokat, fel kell készülnöd egy új korszak kezdetére.

Magadba kell fordulnod, körbe kell hordoznod a lámpást életed minden sötét sarkában hogy megtaláld a válaszokat, az igazságot. Ez az év erről szól. Magadba kell nézned, hogy megtaláld a bölcsességet.

Vonulj el a világtól, hogy rájöhess, mit akarsz valójában, mert időre van szükséged, míg képes leszel tisztán látni a helyzetet. A megfelelő komolysággal kell idén cselekedned.

Vonulj vissza kicsit a társasági élettől, kicsit kevesebbet bulizz. Ne menekülj a zajba az elől, amit nem kartál meghallani. Vigyázz, hogy ne ess túlzásba, mert könnyen lehet az időleges remeteségből örök magány.
Találd meg a középutat!

Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedül: légy hűséges. Ne hagyd, hogy bármire is rávegyenek, ami méltatlan hozzád.

Mikor hagytam utoljára, hogy csend vegyen körül, hogy összpontosítsak és magamra találjak? Hű vagyok önmagamhoz?


Szerencsekerék – 10

A változás éve lesz az idei számodra. Haladj az áramlattal és bízz a sorsban, mert jó felé vezet, a rendeltetésed felé.A változás mindig jó, mert közelebb visz ahhoz, hogy beteljesítsd sorsod, vagy ha úgy tetszik, karmád.

Olyan tapasztalat áll előtted, mely sorsfeladatod fontos részét képezi, még akkor is, ha erre pillanatnyilag semmilyen jel nem utal erre. Használd ki az adódó lehetőséget, de tartsd szem előtt, hogy mindennek megvan a maga ideje. Nem szabad siettetned a sorsot. Fontos, hogy a megfelelő időpontban helyesen cselekedj. Ne akarj mindent egyszerre megoldani, de semmit se hagyj elintézetlenül. Lépésről lépésre járd az utat.

Tanácstalan helyzetben faggasd a sorsot, vess tarot kártyát, nézd meg a horoszkópot, kérj számmisztikai elemzést.

Lehet, hogy életed nagy szerelme vár rád, de az idei év mindenképpen meghatározó lesz szerelmi életedben. Fontos lépés előtt állsz, ha helyes irányba indulsz, a szerencse melléd szegődik.

Hagyom, hogy a sorsom vezéreljen? Elfogadom, hogy minden a maga idejében történik?
Az órának nem gyorsan, hanem pontosan kell járnia. Milyen “pontosan” haladsz végig az életeden?


Igazságszolgáltatás – 11

Ez a karmikus igazságszolgáltatás éve. Idén szembesülsz tetteid következményével, legyenek azok jók, vagy rosszak. Ha jól élted idáig az életedet, idén elnyered érte a jutalmadat, ha rossz karmát halmoztál fel, akkor számolnod kell a büntetéssel.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy bátran szembe nézel a következményekkel és vállalod a felelősséget tetteidért. A jövő eseményeiért teljes mértékben te vagy a felelős. Igazságosan bánnak majd veled, s végül azt aratod le, amit elvetettél. Ne hárítsd hát a felelősséget másokra, ne várd tőlük a megoldást. Ha vállalod a felelősséget, hamarosan ráébredsz, hogy képes vagy úrrá lenni bármilyen válságon.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a hosszú, kemény munka idén meghozza gyümölcsét. Hosszú távú befektetések és régóta építgetett vállalkozások idén gyümölcsözőek lesznek.

A szerelemben ne ítélkezz elhamarkodottan és igazságtalanul. Te sem vagy tökéletes!

Tudatában vagy annak, hogy mindaz, amit megélsz, gondolataid, érzéseid és tetteid visszhangja? Képes vagy vállalni a felelősséget saját életedért? Átgondoltan és tisztességesen hozod meg döntéseidet?


Akasztott Ember – 12

Az Akasztott legfontosabb tanulsága, hogy tudni kell feladni és áldozatokat hozni. Akár azt is jelentheti, hogy feje tetejére áll az egész világod és kénytelen leszel az egész életedet újrakezdeni!

Be kell ismerned, hogy hiába küzdesz. Akár haldokló vállalkozásról, akár sehová sem vezető párkapcsolatról van szó, idén fel kell adni és kiszállni belőle. Be kell ismerned, hogy nem lehet valamit a felismerhetetlenségig újra toldozni-foldozni, vannak dolgok, amik egyszerűen nem működnek.

Fontos, hogy belásd, hogy ez nem a te kudarcod, szállj ki méltósággal a vesztes helyzetből, ha mindent megtettél érte. Viszont, ha nem tettél meg mindent, akkor ideje beleadni apait-anyait, mert ha tényleg ezt akarod, és tényleg képes vagy bármit megtenni érte, akkor eléred célodat.

Hogy eldönthesd, hogy fel kell-e adnod, vagy még többet kell belefektetned, vizsgáld meg más szemszögből a helyzeted. Ha eddig objektíven tekintettél a problémára, most hallgass a szívedre…

Milyen irányváltoztatásra kényszerít szorult helyzetem? Milyen áldozatot kell hoznom, hogy továbbléphessek? Képes vagy más szemmel nézni a világot? Képes vagy mindent feladva teljesen új irányba indulni?


Halál – 13

Nem kell megijedni, mint mindig most sem a fizikai halált jelenti ez a lap, hanem a búcsú idejét.

A Halál éve azt jelzi, hogy egy fejlődési folyamat vakvágányra futott és hamarosan véget ér. Fogadd el, hogy ez a legmegfelelőbb időszak, hogy pontot tegyél valaminek a végére. Ha engeded, hogy véget érjen a menthetetlen, képes leszel új dolgok felé fordulni, ez pedig drámai pozitív változásokat hozhat életed bármely területéről legyen is szó. Ha a pocsék munkádat kell feladnod, egy teljesen új területen megtalálhatod az álom munkád, ha partneredet kell útjára engedned, egészen új és izgalmas emberrel ismerkedhetsz meg, ha spirituális téren jutottál holtpontra, ismerkedj meg új dolgokkal, még akkor is ha homlokegyenest ellentétes eddigi meggyőződéseddel.

Elintézetlen üzleti ügyeidre tegyél pontot. Ha képes vagy lezárni ezeket a terhes kapcsolatokat, még anyagi haszonra is számíthatsz. Kiváló időszak ez a kintlévőségeid begyűjtésére, tartozások beszedésére. Ugyanakkor azt is jelenti, hogy neked is le kell rónod tartozásodat!

Mi ért véget az életedben? Képes vagy magad mögött hagyni, ami elmúlt? Képes vagy búcsút venni és utat nyitni az új dolgoknak?

 


Kiegyenlítődés – 14

A kreativitás és a harmónia időszaka jött el életedben.
Ha művészi ambícióid vannak, idén sikeres lehetsz benne, elismerést érhetsz el anyagi értelemben is.

Belső békét és harmóniát hoz életedbe ez a korszak, ha nem hagyod, hogy kibillentsenek ebből a békés, kreatív állapotból, sikeres évnek nézel elébe. Szép lassan elsimulnak majd körülötted a káosz hullámai, életed rendezetlen területein is békét teremthetsz, ha harmóniát sugárzol magadból.

Mindig megtalálod az arany középutat, képes leszel a megoldás érdekében kompromisszumokat kötni, melyeket ezúttal nem fogsz vereségként érzékelni.
Lazíts, koncentrálj a belső középpontodra, meditálj, így a problémákat nyugodtan és higgadtan sikerül majd megoldanod.

Az egészségedre kifejezetten jó hatással lesz ez az év. Érdemes belekezdened fogyókúrába vagy régóta halogatott kezeléseknek alávetni magad. A különböző orvosi procedúrák kevésbé lesznek fájdalmasabbak és hamarabb épülsz fel még a komoly műtétek után is. Mindenképpen tégy valamit idén az egészségedért!

Párkapcsolatodban légy higgadt, harmonikus és békülékeny. Tiszta szívből örülj a közösen töltött boldog időknek.

Mi zökkent ki a középpontodból? Hogy teremthetem meg belső békémet? Bízom a védőangyalomban?


Az Ördög – 15

Az Ördög korszaka az anyagi világgal kapcsolatos illúzióinkról szól. Gazdagságot, elismerést, testi szerelmet, hatalmat, szórakozást hoz a fizikai síkon, de az év végére üresnek fogod érezni életedet, mert ezek csak pillanatnyi örömöt hoznak. Ha nem herdálod el kincsidet, anyagi értelemben gazdagabb leszel.
Az Ördög fennhatósága alatt kisebb-nagyobb bonyodalmakra számíthatsz életed minden területén.

Használd ki az Ördög kínálta anyagi élvezeteket. Járj társaságba, tarts szeretőt, keress sok pénzt, csak ne tévedj le a spiritualitás útjáról, ne sétálj bele az Ördög állította csapdákba.

Kísértésbe kerülsz, vigyázz hát, hogy ne veszítsd el a helyes mértéket, ne kerülj bonyodalmakba és ne élj vissza a hatalmaddal.

Ha válságos helyzetbe kerülsz, engedj a csábításnak, válaszd a könnyebb utat. Nyugodtan bocsátkozz túlzásokba, viselkedj szélsőségesen, ha kell. Mutasd meg a sötét oldalad, de tudatosítsd magadban, hogy milyen függőségekbe kerültél. Sose veszítsd el önmagad az anyagi élvezetek között.
Szerelmi kapcsolataid a fizikai síkon fognak kiteljesedni, ha érzelmekbe bonyolódsz, vigyázz, mert a tűzzel játszol!

Hol veszíted el rendszerint a helyes mértéket? Miért teszel meg olyan dolgokat, amiket nem szeretnél? Elfogadom a rossz oldalamat is? Tudom, hogy nem vagyok ártatlan?


Torony – 16

Az áttörés időszaka. Széttöröd láncaid és életed romjaiból valami újat építesz.
Az eddigi szerencsétlen időknek és katasztrófáknak vége. Minden, ami rossz volt, a földdel lett egyenlő, már csak az új csodáknak van hely.

Mostanra minden széthullott körülötted. Nem szereted a munkád, az emberi kapcsolataid katasztrofálisak, már elveszítetted a hited. Kizuhantál a lángoló toronyból és összetörted magad a köveken.

Ideje hát, hogy leporold magad, felállj, és fogadd az élet kárpótlásul nyújtott ajándékait. Bármibe is kezdj, szerencse kísér majd, a romokra új, csodás dolgokat építhetsz, mert lesz erőd századszor is újra kezdeni.

Ha egy rossz párkapcsolat köt gúzsba, törj ki szorult helyzetedből. Van, aminél az egyedüllét is százszor jobb.

Képes vagyok hinni, hogy a legrosszabbon már túl vagyok? Hiszem, hogy innen csak felfelé vezet az út? Bízom még a szerencsében?

 


Csillag – 17

Követed vezércsillagodat és a boldogság felé haladsz. Megnyíltál az égi energiáknak, ragyogsz és tündökölsz, a többieknek. Békét, harmóniát és szeretetet sugárzol környezetednek.

A szerencsecsillagod veszetésével örvendetes nézőpontból szemléled a dolgokat, új reményeket és csábító jövőt látsz magad előtt.

Használd ki, hogy elteltél az angyalok erejével, áraszd szeretetedet embertársaid felé, hadd fürödjenek meg fényedben.

A szerelemben megengedheted magadnak, hogy odáig legyél kiszemeltedért, mert a jövő boldogságot és beteljesedést ígér.

Milyen új horizontot fedezek fel, ha madártávlatból szemlélem az életemet? Bízom a csodás jövőről alkotott látomásaimban? Hiszem, hogy szerencsés csillag vezérel utamon?

 


Hold – 18

A Hold korszakában eljött a lélek hosszú sötét teadélutánja. Sötét, és nehézségekkel teli időszak áll előtted.

Nagyon elővigyázatosan kell tovább haladnod, de lehet, hogy az a legjobb, ha új irányt veszel, mielőtt túl mélyre merülnél a sötétbe.

Szembe kell nézned az ember ősi félelmével, a sötétséggel. Ismeretlen terepen jársz, ahol nincs tájékozódási pont, ismerős hely. Lelked legsötétebb részével kell szembesülnöd, hogy megtaláld a kiutat. Le kell szállnod lelked alvilágába, hogy újjászületve térhess vissza. Le kell számolnod félelmeiddel. Ha nem teszed meg magadtól, akkor az élet állít majd kegyetlen próbák elé.

Párkapcsolatodban is ismeretlen terepre tévedtél, nem érted a saját viselkedésed. Nézz szembe a félelmeiddel, különben magadra maradsz.

Mi rejtőzik gyötrő félelmeid mögött? Miféle sötétség rejti szemem elől a célt? Képes vagyok átlépni félelmeim küszöbét?

 


Nap – 19

A Nap elhozta a fény évét a sötétség éve után. Életöröm tölti el szíved a lélek sötétje után. Újjászülettél, szembenéztél a félelmekkel és győztél. Íme, a jutalom.

A Nap éve minden tekintetben szerencsés. Egészség, gazdagság, szerelem, házasság, karrier. Csak dőlj hátra, és élvezd a jutalmad, néha pedig juttass belőle valamit kevésbé szerencsés embertársaidnak.

Új holnap köszöntött be. Megértél rá, hogy a problémák könnyedén megoldódjanak maguktól.

Menj ki a szabadba, a napsütésbe és játssz. Ha vannak a környezetedben gyerekek, menj ki velük a játszótérre, hemperegj a homokban, legyél kicsit megint gyerek. Kacagj, és élvezd az életet. Az Univerzum vigyáz rád, leteheted kicsit a felelősséget a válladról.

Szerelmi téren mutasd meg, hogy milyen nagy a szíved, hogy mennyi szeretet van benned. Nyílj meg és kényeztesd partnered. Ha egyedül vagy jelenleg, akkor csak sugározd magadból a szeretet fényét, légy kedves és nyíltszívű. Úgy fogod vonzani a megfelelő társat, mint lepkét a láng. Ha tartós kapcsolatban vagy jelenleg, idén könnyen házasság lesz belőle.

Képes vagy spontán módon, gondtalanul örülni az egyszerű dolgoknak? Szeretem az életet? Kész vagyok, hogy megbékéljek önmagammal?

 


Végítélet – 20

Minden felmerülő és már fennálló problémát képes leszel megoldani, mert eljött az elszámolás ideje. Érdemes volt halotti nyugalommal várni a megváltást, mert most eljött.

Csodálatos megoldások várnak rád, visszakaphatod, amit elveszettnek véltél. Bízz benne, hogy az események a legjobb irányba haladnak. Szerencséd van – meg is érdemelted, a problémáid maguktól megoldódnak.

A szerelemben is szerencséd lesz, gazdag tapasztalatra számíthatsz. Ne ítélj elhamarkodottan, ha új ember közelít feléd, a békából most tényleg királyfi lesz.

Mely területen várod a megváltást? Milyen kincset kell felszínre hoznom? Felfedezem a hétköznapokban a csodát?

 

 


Világ – 21

Ez az év az, amikor eléred a célodat.
A kártya jelentése, hogy te vagy a világ közepe. Idén az anyagi világ azon lesz, hogy boldoggá tegyen, gazdagság köszönt életedbe.

Csodálatos időszak elé nézel, melynek során igen fontos céljaidat sikerül majd megvalósítanod. A megfelelő időben leszel a megfelelő helyen, és az Angyalok súgnak majd, hogy megfelelően is cselekedj.

Az is lehet, hogy már elérted a célod, csak nem a megfelelő szemszögből vizsgáltad életedet. Nyisd ki a szemed és ismerd fel a helyzetedet! Érdemes végiggondolni az életedet és megvizsgálni, hogy elég hálás vagy-e mindazért, amit elértél.

Hol az én helyem ebben a világban? Megfelelő módon viselkedem? Helyes a beállítottságom? Hálás vagyok az életemért? Elfogadom a helyem?

 


Bolond – 22

Ez az év az Univerzumba vetett bizalomról szól, az élet egy nagy kaland. Bízd magad a véletlenre, mert biztos, hogy jó helyre sodor. A lecke, amit el kell sajátítanod: az egyetlen, ami állandó, az a változás.

Lehet, hogy néha zavaros lesz a helyzet, lehet, hogy mindent elölről kell kezdened, de bízz a sorsban, mert minden a helyére kerül végül.

A válságos helyzetekben felejts el minden “bevált módszert” és jóindulatú tanácsot. Hagyatkozz a kíváncsiságra és a spontaneitásra, mert a megoldás egész váratlanul érkezik.

A szerelemben is fogadd el, amit az élet hoz, lehet, hogy újra éled a régi parázs, de lehet, hogy egy titokzatos idegen hozza el a boldogságot, a lényeg, hogy örömöd leld benne.

Nézz magadba, hogy mikor fordult elő utoljára, hogy önfeledten és teljes szíveddel játszottál? Mennyi kíváncsiság és vállalkozó kedv rejlik benned?
Csodálkozz rá a világra gyermeki szemmel, legyen az Élet a tanítómester.

 

Ha le szeretnéd menteni ezt az írást, akkor készítettünk egy változatot, amit innen letölthetsz >>>>>>>>>>>>>>